Bizonyítékom Van! Fertőzött a fél világ!

2010.11.29. 08:18 - zspanda

Mindenki azt kérdezi mostanában, hogy hol van az a rengeteg vírus amiről beszélünk. Ugyanis mi azt mondjuk, hogy 45millió kártevő létezik a világon és naponta kb 65000 új fenyegetést regisztrálunk a Panda Laborban. Nem azért mondom de nem csak mi mondjuk ezeket a számokat.

Csak megjegyzem, hogy ez a 65 000 egy igen kedves szám nekem, mert mikor elkezdtem Pandát árulni 2001 ben a panda vírusadatbázisában 65 000 vírus ellen volt ellenszer. ÖSSZESEN.!!! Ma meg egy nap regisztrálunk ennyi új fenyegetést. Nem semmi változás 10 év alatt.
 
Szóval senki nem tapasztal semmiféle vírusfertőzést. Nincsenek a Híradóban arról szóló cikkek, hogy mekkora fertőzés történt közben meg az otthoni gépről küldöd magadnak a SPAMet. Hogy van ez?
 
Szóval ha mindenkinek van vírusirtója és senkinek nincs vírusa akkor:
 
Kérdezem én, még egyszer HOGY VAN EZ?!!!
 
Honnan jönnek a SPAMEK?
 
Azt tudjuk hogy 100 levélből kb 90 simán SPAM a szolgáltatók szerint ugyan ez időszakosan változó szám de a változás nem jelentős. Ha egy Internet szolgáltató tudja honnan jön a SPAM akkor letiltja az IP-t vagy domaint mint a vöcsök.
 
Ennek ellenére van SPAM és nem azonosítható honnan jönnek. Vagy mégis?!
 
Itt vannak a Zombi gépek avagy a botnet hálózatok. Nézzük legnagyobbakat és a SPAM küldő képességüket.
 
Historical list of botnets
   
Name
 
2009 (May)
3.6 billion/day
 
2008 (around)
0 ?
 
0?
10 billion/day
 
0?
-1n/a
 
2007 (Around)
74 billion/day
 
2007 (March)
450,000
60 billion/day
 
 
Forrás wikipédia
 
Szóval íme az a bizonyíték: ha kapsz SPAMet akkor vannak fertőzött gépe és a Spam mennyiségéből következtetve jó sok fertőzött gép van odakint.
 
Sajnálom…. Bizonyítékom Van! Fertőzött a fél világ!CW Pedig jól lett volna hinni benne hogy a vírusok ma már csak a vírusirtó gyártók emlékeiben élnek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr822479600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása