Facebook generáció az iskolába megy!

2011.08.24. 17:14 - zspanda

Te nem vagy az, de 20 év alatt mindenki az. Még akkor is, ha TE nem ismered el, hogy gyereked Facebook függő (vedd el nézd meg mit csinál, simán produkálni fogja a tüneteket mint Te is ha elveszem a mobilod).


Sajnos ők már Internet bennszülöttek míg TE csak látogatóba érkezel ebbe a világba. Jó esetben felületes ismeretekkel rendelkezel az szokásokról, a szabályokról csak a gyerektől hallottál a lehetőségek és a korlátok végtelennek tűnnek és semmivé válnak számodra.
Érdemes lenne tanulni,(itt megteheted magyarul) de utol soha nem érheted gyermekeidet. Ezért értelmetlen és sziszifuszi tevékenységbe bele sem kezdesz.
 
Szeretném azt a téveszmét eloszlatni, hogy azért mert a gyerek a számítógép bizonyos részét jobban kezeli akkor, ez automatikusan azt jelenti, hogy nem lehet menedzselni a gyerek információhoz jutását az interneten.
 
NEM IGAZ! LEHET!
 
A legtöbb Internet Security csomag szülői felügyelet funkcióval megvédhetjük a gyereket az Internet káros tartalmaitól:
szekták, szex, kábítószer, cukros bácsi,adatlopás,
Automatikusan akkor is, ha nem vagyunk a gép mellett
 
Megmutatom hogy kell csinálni:
 
Csak egy kattintás. Felhasználónként beállítható Tinédzser vagy Gyerek szűrő.
Megéri.
 
 
 
Kell egy rendes jelszó és kész. Mindentől megvédeni nem lehet ŐKET. De hányszor volt már hír hogy öngyilkosak lettek, bombát raktak össze stb. Az interneten minden ott van. Tényleg. És Ők tudják használni a Googlit. (Veled szemben)
 
Kedves Szülők átvállalom a konfliktust !
 
Már megint iskolába mennek a csemetéink, az enyémek is.
Minden év új kezdet. A szerzett jogokat nehéz megcsorbítani, de ilyenkor lehet (minden normális szülő teszi is, legyen miből engedni).
 
Kapcsod, be és fogd a macira!
 
ÉN ígérem felvállalom.

Szeptember 5-n 14-18 ig panasznapot tartok a 469 60 80 as telefonszámon. Kizárólag gyerekek számára. A felnőtteknek tudok javasolni  egy remek pszichomókust. Minden gyerek elmondhatja, hogy mennyire nehéz most neki, mert a gaz szülei nem engedik szabadon szörfözni.
 
Lehet, hogy Téged megvezet, mert nem vagy eléggé képzett és ismereteid is hiányáéban témában. Hülyére vesz a gyermek! Engem nem tud! Ha nem tudod átverni rajta, hogy bekapcsolod az ő érdekében és ezzel nem fogod korlátozni a szabad szörfölésben akkor,  csak hívjatok fel. Itt leszek!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr453177645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása