Szponzoráljuk a Forma1 –t!

2011.03.12. 12:04 - zspanda

Címkék: forma 1. cloud intrent

Olyan csapatot választottunk, akihez van a cégnek némi köze. Védhetnénk mi akárkit is mert a vírusvédelem minden csapatnak kell. És web forgalom védelem a a felhőből az elsőként a Pandának volt.

 
Mi egy spanyol csapatot választottunk a Hispania F1 Racing Team-et. A Panda spanyol és mindenkinek haza húz a szíve.
 
 
A Hamilton fanek és Schumacher rajongók ne törjetek pálcát felettünk és is szeretem a F1-t és persze nem sokan nézik azért mert a kis csapatok is ott vannak, de ha nem lennének a kis csapatok akkor tök uncsi lenne mint pl az az ominózus amerikai nagydíj ahol mindenki kiállt csak a 6-an futották végig a versenyt.
 
Egyszóval védelmünkkel támogatjuk a HRT-t. És akkor egy kis szakmaiság. Egy folyamatosan mozgásban lévő csapat védelem nehéz- Mindenki mobil eszközt használ és közben csatlakozik az otthoni rendszerhez is. Nagy az adatszivárgás lehetősége,. Volt már ilyen amikor a titkokat loptak egymástól.
 
Van mindez ellen védelem a Panda Cloud Internet Protection egy olyan szolgáltatás mely egy távoli PC internet forgalmát képes menedzseli. Figyelni a tartalmakat akár megakadályozni a közösségi oldalakhoz való hozzáférést,vírus és spam és kártevő mentes forgalmat biztosít. Figyelni PC és az Internet között „folyó” tartalmat és blokkolja azt amit nem szeretnénk hogy kikerüljön bárhol csatlakozik a gép az Internethez. Mindent távolról menedzselve.
 
Persze hogy kell ez a védelem minden F1 csapatnak !
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr42727519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása