Mától könnyebb legálisan használni a szoftvereket

2011.11.25. 15:18 - zspanda

A szoftvergyártók sokat küzdenek az illegális használattal. Ennek az egyik oka a maga költség, a másik a rugalmatlan felhasználási lehetőségek. Ma amikor tombol a gazdasági válság, folyamatos a változás a vállalatoknál. Hol kirúgnak embereket hol felvesznek, sajnos az első a leggyakoribb. Ki az aki ma merne 3 éves szoftverlicencet vásárolni 300 fő részére amikor lehet, hogy egy fél év múlva már csak 150 -en dolgoznak majd a cégnél.

 
Ugyan úgy ahogy az internet szolgáltatást is változtatjuk az igényeknek megfelelően, a szoftvereinket is jó lenne. Már egyes ERP szoftverek és 1-2 esetben a Microsoft is ad bérelhető licenceket, de Vállalati Vírusirtó a mai napig még nem volt havidíjas rendszerbe.
Most már ez is van. Holnaptól nem kell egyben beruházni néhány száz forintos gép/ hónap áron központi menedzsmentes szerver munkaállomás védelmet lehet bérelni.

Még csak hűségidő sincs. Kinek jó ez? Mindenkinek az, aki eddig kiifizett mondjuk évi 300 ezret a védelemért, annak mindez havi 30 ezerbe fáj ezek után. Ja és ha fél év múlva kirúg 3 embert akkor már csak 27 ezer lesz a számla…
 
Innentől kezdve nem az lesz a kérdés, hogy milyen eredménnyel szerepelt a vírusirtó tesztben, hanem az milyen kereskedelmi feltételekkel lehet megvenni.
Ma már amikor, mindenki a költségcsökkentésen és a hatékonyságnövelésen fáradozik, akkor egy rugalmas szolgáltatással sokat segít a cél elérésében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr163411123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása