Már megint Advanced plusz minősítést kaptunk

2011.08.19. 12:23 - zspanda

Az AvTest.org sebesség tesztjén very fast kategóriába soroltak minket. Továbbra is az a tapasztalatom hogy még mindeknél az a fontosabb hogy gyors legyen egy vírusirtó és nem az hogy magas biztonságot nyújtson.

Ez olyan mint hogy sokkal többen vágynak egy Ferrarira mai népítélet szerint gagyi belül és nem is biztos hogy olyan biztonságos, de gyors. A Volvo nem gyors, de biztonságos és kényelmes.

De mindenki gyors autót szeretne. Ilyenek vagyunk.

Akkor kérem tessék használni az Pandát mert ferrarigyors J

 

ui a teszt itt

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr353164756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi1977 2011.09.15. 12:55:16

Kedves Sándor Zsolt Úr!

Ki szeretném próbálni a Pro 2012-es változatot, de nem tudom letölteni! Ahol próbaverziót lehet igényelni, oda hiába írok be bármilyen e-mail címet, nem érkezik meg a letöltési link. Először azt gondoltam, a gmail-es nem jó, de az előfizetéses címemre se érkezik meg a link. Viszont a Pandások még a telefonszámomat is bekérik.

Segítségét előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása