Megjelent az 2011 es termékcsalád

2010.07.30. 09:44 - zspanda

 

Nem az az érdekes, hogy megjelent, - bár sokan azt gondolják hogy júliusban nem jelentünk be új terméket – hanem az hogy mi van benne. Az hogy gyorsulni kell az triviális a piac ezt keresi ezt érzékeli és kész.  Szóval gyorsabb lett. Az elmúlt 3 évben az volt a trend hogy nincs újítás funkcionálisan hanem technológiát fejlesztettek a gyártó.
Nekünk van technológiánk, sőt olyan van, ami másnak nincs és így nekünk nem is nagyon kell munkaállomás oldalon hozzápiszkálni a motorhoz és folyamatosan frissíteni, merthogy a tudás az a szervereken van.

Fejlesztési szinten kettéválasztottuk a felismerés és vírusirtás problémáját a felhasználói igények kielégítésétől. A termék gyorsul, mert a felhőben egyre jobbak vagyunk és egyre hatékonyabban működik a Kollektív intelligencia. A felhő technológiát minden termékünk használja így több erőforrás marad a komfort szint fejlesztésére.  Ez a termékcsalád ennek a struktúrának az eredménye.
 
A felhasználó meg élvezheti , hogy nagyobb a kényelme. Nem sorolom fel hogy mi került bele, de megint a „hülye biztos” irányban mentek tovább az eszközök. Felismerve hogy probléma a jelszókezelés az online banki szolgáltatás és a biztonságos web böngészés erre ad megoldást az új termékcsalád, felhasználónak, szülőnek munkaadónak egyaránt.
Sajnálom, hogy a kedvencem ötletem a Panda for Girls még mindig nem került előtérbe, de legalább a Netbook felhasználóknak van dedikált termékünk.
 
 
ui: kedves szülőtársak akiknek netező gyermekeik vannak a szülői felügyelettel, nem csak lelküket nyugtathatják meg de valóban meg lehet védeni a gyereket a szektáktól, stb. Apukák a fiukkal meg tessék leülni a gép elé és megmutatni nekik egy két szex oldalt, hogy ne legyen kíváncsi. Utána meg már le lehet tiltani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr442186563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása