Ingyen vírusirtó klub a facebookon

2010.03.18. 14:41 - zspanda

A Pandának is van ingyenes verziója és köszönjük, hogy felvettetek minket a facebook klubba. Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy a pusztán a kereskedelmi (azaz nem kereskedelmi) oldalról nézzük meg a vírusirtókat. Nem szakmailag.

A Cloud Antivírus egyedülálló a maga nemében, mert nincs a világon még egy vírusirtó ami csak a Cloud technológiát használná és a védelmet szerveroldali kommunikációra alapozva oldaná meg.
Bár ez a termék nem csak otthoni felhasználásra ingyenes de, felhívom minden vezető figyelmét, hogy a legtöbb ingyenes termék vállalti környezetben nem licencet a menedzselhetősége és a rizikó fatora sem a vállalti környezethet igazított.

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr201849750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi1977 2013.01.11. 19:32:13

Szia!

Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy nem tudom megvásárolni a Panda dobozos termékét. Azért biztonságban érezhetem magam az ingyenes változattal?

Válaszodat előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása