Együttérzés – felnyomták a Kaspersky oldalát

2010.10.20. 10:50 - zspanda

Volt már ilyen a mi oldalunkkal is igaz hogy 2002 ben, és akkor csak annyit írtak ki nekünk hogy hát ezt mehexeltükCW.

Azért kezdtem ezzel hogy elhiggyétek nekem hogy nem az a célom a posttal hogy mások kárán csámcsogjak, nem is az hogy megvédjem az iparág becsületét. Pusztán annyi hogy mindazoknak akik ma azt próbálják elhitetni elsősorban magukkal hogy nem kell vírusirtó meg hogy az én oldalam az biztonságos azt nem törik fel… persze a biztonsági cégek oldala mindig is egy kiemelt célpont volt, van és lesz…
Sajnálom az esetet és hogy ekkora hírt kavartunk belőle, mert a média felkapja ha a Gmail benne van valamiben akkor az mindig hír. Az „Elfogyott a kávé!” sajnos az még mindig nagyobb riadalmat kelt mintha azt mondom hogy lenyúlhatják az összes pénzed a bankszámládról agy az hogy elveszíted a gyereked fotóit.
Sajnos ott tartunk hogy a szervezett bűnözés káoszt idéz elő. Nehéz vagy szinte lehetetlen ellene tenni bármit is. Ha megbillen a bizalmam egy bankban mert folyamatosan elrontják az ellenőrző smseket akkor azt a bizalmat vissza építeni nagyon nehéz. Ha a hackerek bizalmatlanságot keltenek a felhasználók között álantivírusok terjesztésével és ezt egyre agresszívebben teszik akkor az emberek elkezdenek nem bízni a megoldásban és nagy bajban leszünk mindannyian. Nem az a kérdés hogy nekem lesz-e állásom, mert arra könnyű válaszolni – Nem . A kérdés az hogy az ügyintézés átkerül-e valamilyen más platformra!  Meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://virusorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr812385569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása